Selecteer een pagina

WIJN EN BUBBELS

Mooie feestwijn en bubbels voor het goede doel 

De Ronde Tafel 128 Leusden organiseert in deze tijd van Corona een fantastische wijn en bubbelsactie. Koop één of meerdere heerlijke flessen mousserend, rood, wit of champagne en verwen jezelf, of verras een ander.

Met jouw aankoop steun je de Leusdense Voedselbank en de mensen die hiervan afhankelijk zijn. De voedselbank ontvangt in deze tijd minder giften vanuit de winkeliers. 

De verrukkelijke flessen van de feestwijn en bubbelsactie zijn ook voor bedrijven het ideale geschenk voor de zomerdagen. Zet uw medewerkers of relaties extra in het zonnetje en geef ze een geschenk met een goede bestemming. 

U vindt hier alleen echte kwaliteitsproducten, waardoor u tijdens de zomerdagen uw personeel en relaties laat genieten van een heerlijk glas luxe. 

Verzendkosten : 6,95 euro bij een bestelling lager dan 125 euro.

In Leusden en Amersfoort bieden we de mogelijkheid de flessen (minimaal 6) te bezorgen, de verzendkosten gaan dan volledig naar het goede doel. 

We bieden ook een korting per doos (1 doos 10%, 2 dozen 12,5% en meer dan 3 dozen 15% korting). Deze wordt enkel per volle doos berekend (dus per 6 flessen) of wanneer meer dan 3 dozen wordt besteld.

DE SELECTIE VAN 2020

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ronde Tafel 128

Bij de Nederlandsche Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven.

Een Tafelaar is altijd in beweging,  voor de wereld, zijn 
mede-Tafelaars en zichzelf.

Kijk gerust eens op onze website.